Workshopuri de informare a programului #Erasmusplus – 30 Aprilie 2017

Worshopuri de informare a programului #Erasmusplus si in special a oportunitatilor de voluntariat international la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii Bucuresti din cardul proiectului #EVS CSCD – Culture, Social, Civic and Disability.

Workshopurile au adus in atentia participantilor modalitati prin care tinerii pot beneficia de stagii de #voluntariat si #formareprofesionala in tari membre ale Uniunii Europene si in mod special despre avantajele pe care acest tip de proiecte le ofera pe termen lung.

Mai mult, seria de intalniri isi propune sa transmita elevilor si studentilor informatii privind Programul si valorile Erasmusplus, Serviciul European de Voluntariat si Corpul European de Solidaritate si oportunitatile pe care aceste proiecte le ofera tinerilor.

In urma acestor evenimente, un numar semnificativ de studenti si-au exprimat intentia ca pe viitor sa participe intr-un astfel de stagiu.

Proiectul CSCD- CULTURE SOCIAL CIVIC AND DISABILITY este implementat de Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual, in parteneriat cu #COSI si #SIQA si finantat in cadrul programului Erasmus+ de catre Comisia Europeana, numar de contract 2016-2-RO01-KA105-025021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *